PROOVI JÄRELE ⟩ Victoria Beckhami kaval nipp, kuidas silmad hoobilt särama lüüa

Naine
Copy
Foto: Phil Loftus/Capital Pictures/Scanpix

Victoria Beckham näeb alati laitmatu välja – ja selgub, et tal on vähemalt üks väga lihtne ilutrikk, mis lööb silmad hoobilt särama. Lisaks sellele, et tema kulmud, ripsmed ja nahk on alati korras, kasutab ta valget või nahatooni silmapliiatsit alalau siseäärel. 48-aastane vürtsitüdruk on seda lihtsat ja kiiret nippi kasutanud juba aastaid.

Valge või nahatooni silmapliiats aitab võidelda väsimusmärkide vastu ning annab kogu jumestusele värskendava efekti. Suurepärane uudis on see, et nipp sobib iga nahatooni ja silmavärvi puhul. Tehnika on ülimalt lihtne: vali lihtsalt oma lemmik valge silmalainer – või nude, kui soovid veelgi loomulikumat efekti – ja kanna seda alalau siseäärele silmade sisenurgast väljapoole, kirjutab Hello!. Kui soovid, võid ka silmade sisenurka joonistada valge kolmnurga – see muudab pilgu eriti avatuks ja silmad suureks.

See pole aga kaugeltki ainus Beckhami ilunipp. Näiteks ei kasuta ta kunagi erksaid huulevärve. Ikka maised ja loomulikud varjundid. Küll aga armastab Beckham musisuu tegemiseks huulepulgaga veidi üle oma loomuliku huulekontuuri värvida.

LOE KA: Victoria Beckham võlub nende lihtsate ilunippidega end nooremaks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles