Mees elas koos oma õe surnukehaga ja ründas politseid, kes selle avastas

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

USA-s arreteeriti 76-aastane mees, kelle kodust leiti tema õe säilmed. Kui politseitöötajad surnukeha avastasid, otsustas pensionär neid agressiivselt rünnata.

Bergeni maakonna prokuratuuri teatel kutsuti politsei esmaspäeval kella 13 paiku aadressile 25 Kennedy Terrace, et viia läbi elaniku heaolukontroll. Nimelt tehti neile anonüümne kõne palvega kontrollida elanike seisukorda. Uksele vastu 76-aastane Mark Winters, kes lubas võimudel oma koju siseneda, teatas politsei.

Majast leidis politsei mehe õe, 70-aastase Joan Wintersi surnukeha, kes oli varem temaga koos elanud. Ametivõimud teatasid, et pärast tema surnukeha leidmist asus Mark politseiga vastasseisu ja väidetavalt ründas neid.

Kohtuekspertiisi eksperdid ei ole Joan Wintersi surma põhjuste kohta veel täpset järeldust teinud, kuid väitsid, et naine suri loomulikel põhjustel. Samuti pole teada, millal ta täpselt suri ja kui kaua surnukeha pärast seda majas hoiti. Politsei hinnangul oli tegemist väga pika ajaga. 

Markile esitati süüdistus inimsäilmete teise astme rüvetamises, samuti kahes korrakaitseametniku ründamises, kirjutab fox5ny.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles