OOTAMATU TULEMUS Vaata, mis juhtus mehega, kes sõi 2000 muna (1)

Naine
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Edinburghis elav Ross Macfarlane oli kolmekümnendate alguses suure ülekaaluga kimpus, kaaludes 120 kilogrammi. Ta pidas erinevaid dieete, kuid miski ei aidanud ega isegi mitte peatanud kilode kogunemist. 

Mees püüdis pikka aega kaalust alla võtta ja püüdis saavutada märgatavaid tulemusi võimalikult lühikese ajaga. Kuid teda ei saatnud selles üldse edu. «Minu suhe toiduga oli sama nagu enamikul inimestel. Pidasin ranget dieeti, kuid lõpuks võtsin kõik kaalu tagasi. Ma olin endiselt paks, olenemata sellest, kui palju ma vaeva nägin,» ütles ta.

Ülekaalulisuse tõttu oli McFarlane'il kõrge vererõhk ja kolesteroolitase liiga suur. Soovides oma terviseprobleemidega lõpparve teha, otsustas ta loobuda rämpstoidust ja lisada oma dieeti suure hulga mune. Hommikul võis ta süüa kuni kuus muna ja ära söödud munafe koguarv kahe aasta jooksul ulatus kahe tuhandeni. Lisaks hakkas ta valmistoitude ja kaasavõetavate toitude asemel tervislikku toitu sööma ning piiras süsivesikuid: lõunaks sõi salatit kanaga ja õhtusöögiks lahjat liha köögiviljadega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles