FOTOD Selline näeb välja 55-aastane Pamela Anderson ilma meigita (1)

Naine
Copy
Pamela Andersson.
Pamela Andersson. Foto: imago/Rideaux-PicturePerfect/Scanpix

Pamela Anderson katsetab sageli enda välimusega ja püüab iga hinna eest oma noorust hoida. Seetõttu on eriti üllatav, et näitlejanna nõustus pildistama ilma meigita!

Pamela Anderson oli kunagi üks ihaldusväärsemaid naisi maailmas. Tema noorusajale mõeldes tuleb paljudele eestlastele silme ette seriaal «Rannavalve», kus imekaunis näitlejanna punases ujumistrikoos ringi silkas. Tänaseni on küpses eas naisel miljoneid austajaid üle kogu maailma.

Hiljuti on Pammy oma tavapärast imagot muutnud ning ta paljastas, kui raske on olla kõigi ümbritsevate ihaldusobjekt. Naine postitas sotsiaalmeediasse pildid, kus ta ei kanna grammigi meiki ning staar näeb lausa lummav välja!

«Minu elus on olnud viis abielu. Aga nüüd ma lihtsalt naudin absoluutset vabadust ja üksindust, mulle meeldib selline rahulik elu. Minu päevad algavad väga vara hommikul oma armastatud koertega: annan neile süüa ja lasen nad välja jalutama. Veedan palju aega aias töötades, samuti meeldib mulle keeta moose ja konserveerida kurke. Mulle meeldib, et ma ärkan iga päev veidi õnnelikumana kui eelmisel päeval,» jagas Pam intervjuus.

Ja seda on tõesti näha: tuleb tunnistada, et staari värsketest fotodest õhkub sisemist harmooniat!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles