7 asja, mida ei tohiks üle 40-aastasele naisele öelda

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üle 40-aastane naine on oma elus juba nii mõndagi saavutanud. Selles vanuses naine juba teab, mida ta elult tahab ning paljud asjad on paika loksunud. Siiski öeldakse naistele palju valesid asju, kuigi mõnikord oleks parem lihtsalt vait olla.

Siin on asjad, mida ei tohiks üle 40-aastasele naisele öelda:

1. «Neljakümnendad on uued kahekümnendad.» Isegi kui ütled seda lahkusest, siis väga paljud neljakümnendates naised ei taha tagasi kahekümnendatesse jõuda. Sel ajal ei saanud nad elust ööd ega mütsi aru. 

Loe ka seda: kus sa õnneskaalal asud?

2. «Ohoo, kui hea sa oma vanuse kohta välja näed.» Mis sel neljakümnendates naisel siis viga peaks olema? Kas vanusega ei muutu naine just seksikamaks?

3. «Sa rebid noori mehi, mis mühiseb.» Meeste puhul ei panda imeks, kui nad noorte naistega suhtesse astuvad. Kui aga naine noore mehe võrgutab, pälvib see erilist tähelepanu. 

4. «Selles vanuses rasestumine on väga riskantne.» Uskuge, iga naine, kes selles vanuses rasedusele mõtleb, teab seda juba ilma ütlemata.

5. «Oled sa kindel, et peaksid seda miniseelikut kandma?» Las igaüks kannab seda, mida tahab.

6. «Oh, see on noorte asi, sa ei saaks sellest aru.» Kas neljakümnendates naised pole ise kunagi noored olnud või on neil mullalõhn juba otsapidi küljes?

7. «Kas sul on menopaus, et sa nii tõrges oled?» Menopaus on sama ebamugav, kui menstruatsioon ja PMSi sümptomid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles