JULM TEGU Politsei leidis sügavkülmast surnud lapse

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Unsplash/@Michal Matlon

Lääne-Austraalia sadamalinnas Geraldtonis pidas politsei kinni vanemad, kes peitsid surnult sündinud imiku surnukeha sügavkülmikusse.

32-aastane naine ja 33-aastane mees hoidsid rasedust saladuses ning nende laps sündis surnuna. Pärast sünnitust pani naine vastsündinu surnukeha kilekotti ja jättis magamistuppa. Mees leidis voodilt kotinutsaka, vaatas sisse ja asetas selle tagaaias asuvasse sügavkülma.

Peagi naise seisund halvenes ja tal tuli abi saamiseks haiglasse pöörduda. Seejärel viidi ta helikopteriga edasi teise haiglasse, vahendab Daily Mail.

Arstid märkasid patsiendi kehal hiljutise sünnituse jälgi, kuid naine eitas kategooriliselt rasedust. Arstid teatasid oma kahtlustest politseile ning korrakaitsjad suundusid paari kodu läbi otsima. Pärast lapse surnukeha leidmist sügavkülmast alustasid nad uurimist. Kohtu alla antud mehele ja naisele esitati süüdistus oma surnud lapse surnukeha peitmises sügavkülmikusse.

Lisaks esitati naisele süüdistus kelmuses. Ta väitis, et tal on surmav haigus ning elada jäänud vaid viis aastat. Naise sõber korraldas talle heategevuslikul veebilehel korjanduse. Selle tulemusena sai naine annetustena kokku 3000 Austraalia dollarit, mille ta ära kulutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles