Multiskleroosi põdev Christina Applegate avaldas, kuidas ta näeb oma tulevikku

Naine
Copy
Christina Applegate mullu novembris.
Christina Applegate mullu novembris. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Näitleja Christina Applegate räägib, milliste projektidega ta tulevikus tegeleb, arvestades oma multiskleroosi. 2021. aasta augustis diagnoosi saanud Applegate ütles, et 27. veebruaril toimuv 29. Screen Actors Guild Awards on tõenäoliselt viimane auhinnagala, millel ta osaleb näitlejana.

«Praegu ei suuda ma ette kujutada, et ma tõusen kell viis hommikul ja veedan 12–14 tundi stuudios. Mul ei ole seda hetkel võimalik teha,» selgitas 51-aastane Applegate. See ei tähenda aga tingimata, et fännid teda rohkem ei näe. Applegate avaldas, et kaalub produtseerimist, arendust ja hulganisti dubleerimist, et ta 12-aastasel tütrel oleks toit laual ja katus pea kohal.

Applegate'i viimane esinemine auhinnagalal oli jaanuaris toimunud Critics Choice Awards, mis oli ühtlasi ka esimene pärast diagnoosi, vahendab ABC News.

LOE KA: Christina Applegate'i ränk võitlus: saan kõndida vaid kepiga, aga ma ei anna alla

«Olen oma haiguse tõttu ligi 20 kilo juurde võtnud ning pean liikumiseks kasutama jalutuskeppi,» paljastas Applegate mullu novembris. Kangete jalgade tõttu on ta pidanud kasutama ka ratastooli.

Applegate märkis, et ta on oma välimuse ja liikuvuse muutustega kursis. «Minu füüsiline tervis on kiiresti halvenenud, aga ma ei anna alla. Ma ei lepi sellega iial.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles