Mida tehakse kurikuulsal seksikanalil Warehouse X? Limoni juht ning ajakirjanik Edgar Gergel läks kohapeale asja uurima. Mis imenipiga suudavad need tüdrukud hoida kaamerate ees põnevil miljoneid vaatajaid? Mida rohkem seksi, seda parem. Siis pilluvad kliendid ekraanide eest heldelt jootraha ja töötajate preemiad kasvavad.

Kuid kas on võimalik, et Eestis on nii kõrged palgad, preemiad ja nii uskumatult head töötingimused, et Ameerika sekspomm otsustas loobuda edukast modellikarjäärist USAs ja kolida Lasnamäe angaari? Just siin toimuvad kuumimad peod, mida uudishimulikud vaatajad saavad veebis jälgida. Kuid saladust hoitakse väga kiivalt. Jaa – sa võid veebis, ohutus kauguses seda kõike vaadata ja tuliselt kaasa elada. Kuid kohapeale tulla – ei, ei, ei! Hoonesse lubatakse ainult töötajaid, kontroll sissepääsu juures on väga range. Sa ei saa tulla lihtsalt naisi vahtima. Üles köetud publiku ainsaks rõõmuks jääb unistamine.

Külastasime neljapäeva õhtul veebikaamera seksistuudio võtteplatsi, kus Ameerika kaunitar ja projekti staar Caitlyn Brooks (23) äsja oma sünnipäeva tähistas.

Kommentaarid (2)
Copy