VIDEO Türgis rusude vahelt päästetud poiss esitas oma päästjatele üllatava küsimuse

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Väike poiss päästeti rusude vahelt.
Väike poiss päästeti rusude vahelt. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Päästemeeskond leidis teisipäeva varahommikul Lõuna-Türgis maavärina piirkonnas kokku varisenud hoone rusude vahelt väikese poisi. Poiss leiti enam kui päev pärast laastavat maavärinat hoone korstnast.

Türgis leidis päästemeeskond 7. veebruari varahommikul kokku varisenud hoone rusude vahelt poisi, kes oli päästmise hetkel suures segaduses.

Näis, et poiss oli rusude vahel sügavat und maganud. «Tere hommikust,» ütles päästja päästetud poisile. «Sa oled tõeline kangelane,» lisas ta veel.

«Mis toimub? Mis toimub?» küsis unesegaduses poiss, kes ei saanud aru, mis oli juhtunud. Päästjad vastasid poisi rahustamiseks, et midagi ei toimu ja kõik on nüüd korras.

Vaata videot:

7. veebruaril jagasime lugu ka sellest, kuidas Süürias õnnestus päästjatel maavärina tagajärjel kokku varisenud maja rusude alt välja tõmmata äsja sündinud laps. Lapse ema ei suudetud kahjuks päästa.

Sotsiaalmeedias levib kulutulena video, kuidas päästja kannab rusude alt välja vastsündinud lapse, kes toimetati kiiresti haiglasse. Laps on hea tervise juures.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles