Vanaema pärast muretsenud lapselaps sai šoki, sest sellist õudust ei osanud keegi oodata

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Lapselapse elu varises õõvastava leiu tõttu kokku
Lapselapse elu varises õõvastava leiu tõttu kokku Foto: Shutterstock

69-aastane Eva Bratcher astus neljapäeval kohtu ette süüdistatuna oma 96-aastase ema Regina Michalsky surma varjamises ja võltsitud isikutunnistuse omamises.

Kentuckys elav noor naine palus politseil oma ema kodu kontrollida, sest oli juba mõnda aega tagasi kaotanud kontakti vanaemaga. Politsei leidis tema ema ja vanaema ühise kodu lähedalt garaažist midagi tõeliselt šokeerivat.

Politsei leidis sügavkülmikust eaka naise surnukeha. Uurijad oletasid, et naine suri 2021. aasta märtsis. Täpne surmapõhjus selgub alles pärast surnukeha täielikku sulatamist ja lahkamist.

Politsei pidas Bratcheri kinni. Naine astus kohtu ette süüdistusega selles, et ta varjas oma ema surma ja omas pettusega omandatud isikutunnistust. Kohtunik David Kelly ütles, et süüdistused on väga häirivad, ja määras Bratcheri kautsjoniks 20 000 dollarit. Kohtunik lükkas tagasi naise advokaadi taotluse kautsjonit vähendada.

Varem on naine süüdi mõistetud dokumentide võltsimises. Uurijad püüavad välja selgitada, kas kohtualune varjas laipa ema sotsiaaltoetuste saamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles