IMELISED KLÕPSUD ⟩ Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo jagavad suurt rõõmu-uudist

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Shaunae Miller-Uibo ja Maicel Uibo võidukas musi juulis, 2022.
Shaunae Miller-Uibo ja Maicel Uibo võidukas musi juulis, 2022. Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Kergejõustikupaar Shaunae ja Maicel jagavad rõõmsat uudist, mida illustreerivad imekaunid fotod. Paar saab peatselt lapsevanemateks. 

2017. aastal abiellunud Bahamalt pärit Shaunae ja Maicel kohtusid Georgia ülikoolis, kus mõlemad õppisid. Maicel kirjeldab nende tutvumist kui mitte väga romantilist: «See juhtus spordiarsti ukse taga. Ütlesin talle midagi sellist, et tere, sina oled see naine, kelle 400 meetri rekord on minu omast kiirem.» Shaunae omakorda mäletab oma esmast segadust: «Ma olen sinust kiirem? Mees, kuidas sa üldse siis koondisesse said?» Naine tunnistas naerdes, et tal läks veidi aega aru saamiseks, et mees pole jooksja vaid kümnevõistleja. 

2019. aasta kergejõustiku maailmameistrivõistlustel Dohas oli abielupaar Shaunae Miller-Uibo ja Maicel Uibo jaoks eriline hetk. Sõna otseses mõttes said nad peaaegu samal ajal kaela hõbemedalid - olümpiavõitja Shaunae saavutas naiste 400 m jooksus teise koha, Maicel kümnevõistluses. 

Nüüd on paaril aga tõeline kullaprooviga õnn kätte jõudnud. Shaunae teatas oma Instagrami kontol, et paar on peagi saamas lapsevanemateks.

Palju palju õnne! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles