Mees: mu naine hakkas pärast koroonat täiesti sõgedalt käituma (1)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

48-aastane mees räägib, et on oma naisega üle 20 aasta koos olnud, kuid pole selle aja jooksul tema juures kunagi midagi häirivat tähele pannud. Nüüd aga teatab mees, et tema armsast naisest pole enam raasugi järel.

«Mu naine ründas mind noaga,» plahvatab mees. «Õnneks õnnestus mul see tema käest ära rebida, kuid olen täiesti šokeeritud,» ütleb ta.

«Oleme mõlemad 48-aastased ja koos olnud üle 20 aasta,» täpsustab mees ning lisab, et tema naine pole nende aastate jooksul kunagi varem sedasi käitunud. 

Kõik algas sellest, kui naine raskelt koroonasse haigestus. Mehe sõnul oli naine väga tundlik selle suhtes, millal keegi pereliikmetest kodust väljas käib või kes nende koju tuleb.

Ühel päeval võeti ühistust nendega ühendust, selgitades, et neil on vaja juurdepääsu korterile, et uued aknad paigaldada. Töö oli varem kokku lepitud.

«Kuna mu naisel oli sel ajal Covid-19, õnnestus mul töömeeste tulek pisut edasi lükata,» selgitab mees. Lõpuks, kui ülejäänud maja peal oli ring täis ja kord uuesti nende kätte jõudis, muutus naine väga agressiivseks, karates mehele heast peast kallale.

«Ma hoidsin teda voodis kinni ja ta virutas mulle vastu vahtimist, küünistas mu kaela ja pead ning rebis mu T-särgi lõhki,» kirjeldab mees traumeerivat kogemust. «Seejärel võttis ta kapilt noa ja käskis mul ta rahule jätta.»

Mehe sõnul on tema naisest saanud keegi, keda ta enam ei tunne, sest agressiivne käitumine on jätkunud ka pärast tervenemist. «Mul pole õrna aimugi, mida teha. Tema ärevus on tõusnud äärmuslikule tasemele,» kurvastab mees. Praegu puudub info, mis on saanud naise vaimsest seisundist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles