KIRE LÕHN ⟩ Need erootilised noodid parfüümides ajavad mehed hulluks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Sellest loost saad teada, millised on parfüümi kõige olulisemad seksikad noodid, mida sisse hingates ei suuda mees sind enam peast välja saada.

Kõik teavad, et mees armastab silmadega, kuid see ei tähenda, et potentsiaalset partnerit valides eiraks ta teisi meeli. Kõlab kummaliselt, ent meeste nina otsustab alati kaasa. Eriti siis, kui ta paneb enda jaoks paika, keda ta sümpaatseks peab, keda armastab ja kellega armatseda sooviks.

Teadlased on tõestanud, et mehed tabavad naiste parfüümidest väga peenelt teatud põnevaid noote.

Feromoonide teooria fännid peavad nüüd pettuma: nende tajumine inimese nina kaudu on endiselt küsitav. Sensuaalselt lõhnavad noodid osutusid palju tõhusamaks.

Teadlased on välja selgitanud, et mehi erutab enim lihtsusus, ehk siis puhta naha lõhn. Vanilje, nelgi, kaneeli ja ingveri vürtsikad aroomid aitavad samuti kirge süttida. Samuti erutab mehi erinevad lillelõhnade kombinatsioonid, nagu roos ja muskus, patšuli ja kannike.

Siinkohal tasub tähele panna, et kõik, kes kasutavad ülemäära palju parfüümi, mängivad automaatselt maha võimaluse leida endale võimalik partner. Samuti mõjutatakse ja muudetakse omaenda lõhnataju ega suudeta enam leida seda kõige paremini sobivat kaaslast.

Õrn aroom peaks olema kooskõlas keha enda lõhnaga. Mida huvitavamalt parfüümikokteil nahal mängib, seda tõenäolisemalt mehe haistmismeeli erutad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles