ÜLLATAV ⟩ Kurguvalu aitab leevendada see pehme maius

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Nüüd, kui gripihooaeg on kestnud pikka aega, on teil võib-olla olnud aega proovida mitmeid erinevaid viise gripisümptomite leevendamiseks. Üks nipp on ehk selline, mida sa veel ei teadnudki!

Kurguvalu on üks tüütumaid gripi sümptomeid. Paljud inimesed püüavad seda leevendada kurgupastillidega või sooja teega. Siiski on üks üllatav maiuspala, mis aitab kurguvalu vastu ja võib aidata isegi paremini kui pastill.

Järgmine kord, kui sul on kurguvalu, proovi süüa vahukomme. See nõuanne võib tunduda tõeliselt jabur, kuid suure želatiinisisalduse tõttu on vahukommidel kurguvalu leevendav toime. See rahustab ärritunud kurku ja võib aidata ka kuiva köha korral. 

Želatiini võib leida ka paljudest teistest hõrgutistest. Kui sulle vahukommid ei meeldi, söö kurguvalu korral mõnda muud želatiini sisaldavat maiust. Ka mesi on väga kasulik kurguvalu leevendamisel. Proovi ka sidrunit, ingverit või kaneeli, millest on samuti leitud abi kurguvalu vastu.

Kui vahukommid kuidagi su kurguvalu ei leevenda, siis saad vähemalt suu magusaks ning tuju natukenegi rõõmsamaks, sest see mängib tervenemise juures samuti olulist rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles