Naine käib kohtingul ainult samanimeliste meestega – kõlab veidralt, kuid see töötab!

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

See on üsna haruldane ja isegi kummaline, kui hakkate kohtamas käima mehega, kellel on eelmise partneriga sama nimi. Või äkki tulekski omale valida alati sama nimega partner, nagu seda teeb meie loo kangelanna?

Elle Winter on kohtamas käinud paljude samanimeliste meestega ning ütleme kohe alguses ära, et see pole juhus. Ta on ise otsustanud, et meestel, kellega ta on nõus kohtuma, peab olema sama nimi.

Meeste nimeks peab olema Alex. Naise sõnul sobivad talle ainult sellenimelised mehed. Kui Elle otsib kohtingurakendusest kaaslast, vaatab ta ainult mehi, kelle nimi on Alex. Paljud inimesed peavad Elle otsust väga kummaliseks, vahendab Mirror

Esimest korda kohtus Elle mehega, kelle nimi oli Alex, kui ta oli 17-aastane. Kui nad lahku läksid, murdus Elle süda ja isegi Alexi nime kuulmine tekitas talle tohutuid läbielamisi. Kuid paar kuud hiljem hakkas naine kohtamas käima mehega, kelle nimi oli juhuslikult samuti Alex. Elle sõnul oli tema perel Alexiga lihtne harjuda, sest ka eelmine kaaslane kandis sama nime.

Kui Elle kohtingurakendusi kasutama hakkas, arvas ta, et peaks jätkama seda suundumust, et tutvubki ainult Alexi-nimeliste inimestega.

Kuid kuna Elle pole ikka veel leidnud Alexit, kellega suhe püsima jääks, peaks ta ehk kohtingule minema mehega, kellel on mõni teine nimi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles