VIDEO ⟩ Vaata, kuidas Kate Middleton kohtub nunnu koerakesega!

Naine
Copy
Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Teisipäeval kuningliku kohtumise ajal ristusid Walesi printsessi Kate Middletoni teed kümneaastase chihuahua Casperiga. Sestpeale on klipp TikTokis kiiresti ringlema hakanud.

Kate’il on praegu käsil kampaania «Shaping Us», mille eesmärk on tõsta teadlikkust lapsepõlve arengu tähtsusest. Selle raames külastas ta Leedsis Kirkgate'i turgu, kui talle jäi silma kannatlikult kärus istuv kutsa. Videos Kate peatub ja küsib: «Kes see on?»

Ja kuuldes koera nime: «Casper, sa oled väga armas. Just niimoodi tulebki elada, kas pole? Teised lükkavad käru.»

@leedsplussocial A royal approval for little Casper the Chihuahua 🐶😍 The pup, in his pram, was lucky to meet the Princess of Wales on her visit to Leeds 👑 #katemiddleton #princessofwales #leeds #chihuahua #chihuahuastiktok #royalvisit ♬ original sound - Leeds+

Pärast turukülastust ning kõnelusi publiku ja kioskimüüjatega suundus Kate oma teisele kohtumisele, kus ta rääkis Leedsi ülikooli lapsepõlveõpingute programmi teadlastest tudengite ja õppejõududega.

Kate on varemgi avalikkuse ees loomi nunnutanud. Näiteks 2021. aastal külastas printsess Põhja-Iirimaa ringreisi ajal Ulsteri ülikooli Magee linnakut, kuhu kohaliku mobiilse loomaaia esindajad olid toonud kaasa oma loomade kollektsiooni. Kate küsis, kas ta tohib suure tarantli kätte võtta. «Palun, kas ma võin tarantlit hoida?» küsis ta, mille peale prints William teda julgustas: «Mine siis!»

«Uskuge või ei, aga tema nimi on Charlotte,» ütles assistent Kate’ile, kelle tütar kannab sama nime. «Oh, tõesti? No näed sa siis!» vastas Kate.

Prints Williamil ja Kate’il on olnud ka kaks musta kokkerspanjelit. Esimese nimi oli Lupo ja ta paraku suri 2020. aastal. 2021. aastal võttis paar uue koera nimega Orla, kirjutab newsweek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles