PILT ⟩ 56-aastane Salma Hayek tõmbas selga paljastava võrkkleidi

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Salma Hayek.
Salma Hayek. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Scanpix

Näitleja Salma Hayek lõi eelmisel nädalal Miamis toimunud muusikalise komöödia «Super-Mike'i viimane tants» esilinastusel oma võlud letti. 56-aastane Oscari-võitja astus punasele vaibale koos kaasnäitleja Channing Tatumiga, seljas must võrkkleit, mis ei jäta fantaasiale ülearu ruumi.

Mehhiko päritolu näitlejanna võrkkleit oli kaetud värviliste tikitud lillede, viinapuude ja hernekauntega. Välimust täiendasid šikk hobusesaba ja kuldsed Larroude'i platvormkingad.

Salma Hayek ja Channing Tatum «Super-Mike'i viimase tantsu» esilinastusel Miamis.
Salma Hayek ja Channing Tatum «Super-Mike'i viimase tantsu» esilinastusel Miamis. Foto: Wilfredo Lee/AP/Scanpix

Pole üllatav, et staar on alati hästi riides: tema abikaasa François-Henri Pinault on miljardär, kellele kuuluvad sellised moemajad, nagu Balenciaga, Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta ja Yves Saint Laurent.

Hayek jagas Instagramis fotot endast võrkkleidis ning fännidel ei saanud tema nooruslikust välimusest küllalt:

«Põhjus, miks heterod peaksid «Super-Mike'i» vaatama.»

«Kuidas Salma näeb noorem välja kui Channing Tatum?» (Tatum on 42-aastane.)

«Tahtsin fotot laikida, aga mulle ei meeldi näha sind teise mehega.»

Vananematut näitlejannat võrreldi ka veiniga, mis muutub aastatega aina paremaks.

Foto: Apollo Kino

Salma Hayek mängib menuka «Super-Mike’i» filmifrantsiisi kolmandas osas – «Super-Mike’i viimane tants». Esimese filmi taga olnud kriitikutelt ja publikult kiita saanud loominguline meeskond on ühinenud taas, et luua maagiat. Channing Tatum astub üles Mike Lane’i rollis ja lavastaja Steven Soderbergh naaseb Reid Carolini kirjutatud stsenaariumiga. Tatumi kõrval särab Salma Hayek Pinault («Gucci tragöödia», «Palgamõrvari naise ihukaitsja»).

Mike Lane (Tatum) astub taas lavale pärast pikka pausi, mis järgnes tema näpud põhja jätnud äritehingule, sundides teda vaid juhuesinemisteks Florida baarides. Pärast kohtumist Floridas jõuka suurilmadaamiga (Hayek Pinault), sõidab Mike temaga Londonisse, kus talle tehakse pakkumine, millest ta ei suuda keelduda. Kas Mike ja tema tuliuus tantsumeeskond on võimelised täitma daami tõelist plaani, kui kaalul on kõik?

Sul on võimalus näha seda filmi meeleolukal kinoõhtul enne kõiki teisi. Postimees Naine ja Apollo kino kustuvad sind Apollo naistekale kolmapäeval, 8. veebruaril kell 18.30.

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik! Pileti saad osta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles