Madratsite söömisest sõltuvuses olnud naine hävitas aastatega kaheksa magamisaset

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Naine tunnistas, et tal on oma sõltuvusest väga raske lahti öelda
Naine tunnistas, et tal on oma sõltuvusest väga raske lahti öelda Foto: TLC video kuvatõmmis

See lugu pärineb TLC sarjast «Minu kummaline sõltuvus» ja keskendub naisele nimega Jennifer. 

Haruldase sõltuvusega maadlev Jennifer lubas end kätte võtta pärast seda, kui ta lisaks enda voodi madratsile läks oma ema magamisaset hävitama. 

Päeva jooksul sõi Jennifer 0,09 ruutmeetrit madratsit ja see tung suurenes tal eriti pealelõunati kella 14 paiku ning pärast seksi. 20 sõltuvuse küüsis oldud aasta jooksul hävitas naine sel moel 8 madratsit. Lisaks proovis ta süüa ka toolipatjade täidiseid ja tugitooli sisu. 

Naine kirjeldab, et eelistab tavalist, siledat poroloonist kattemadratsit ja ei püüagi seda maitset enda jaoks kuidagi meeldivamaks või lihtsamaks teha. Väidetavalt on ainsad vaevused kõhugaasid, muus osas väljub madratsi sisu kehast samal kujul, kui selle sisse sööb. 

Vaatamata naise enda muretusele hakkas tema perekond Jenniferi tervise pärast tõsist muret tundma, kui naine neile lõpuks oma sõltuvusest rääkida otsustas. Nimelt võib selliste toiduks sobimatute materjalide söömisega kaasneda maksa- ja soolekahjustused ning isegi surm. Jennifer soostus tänu pere toetusele arsti poole pöörduma, kuigi tunnistas, et ta ei hooli ohtlikest kõrvalmõjudest, aga sõltuvusest omal käel ta üle saada ei oska. 

Arst oli isegi üllatunud, et noor naine nii heas konditsioonis oli, arvestades, mida ta iga päev aastaid sisse on söönud. Siiski tekkis tal kahtlus, et Jenniferi sooled võivad olla madratsijäänuseid täis ning seetõttu võib ta igal hetkel eluohtlikusse seisundisse sattuda. 

Saates tunnistas naine arstile, et sööb iga päev vahtmadratsit ja kannatab väävlirohkete röhatuste all, mida kirjeldas kui «peeru suus». Arst selgitas, et see võib olla tingitud vahuse materjaliga blokeeritud seedesüsteemist, põhjustades toidu käärimise tema organismis.

Vähemalt lubas Jennifer saate lõpuosas kindlasti oma elu päästa ning madratsite söömisega lõpparve teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles