Jennifer Lopez avaldas põhjuse, miks ta abiellus Ben Affleckiga salaja Las Vegases

Naine
Copy
Ben Affleck ja Jennifer Lopez eelmisel aastal.
Ben Affleck ja Jennifer Lopez eelmisel aastal. Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix

53-aastane Jennifer Lopez avaldas hiljuti Jimmy Kimmeli vestlussaates üksikasju oma pulmadest näitleja Ben Affleckiga. Sealhulgas paljastas ta ka, miks nad sõlmisid abielu Las Vegases.

Pulmade planeerimine oli Lopezi sõnul väga stressirohke. Lisaks tavapärasele peokorraldusele, painasid Lopezi ka varjud minevikust. «Ma ei tea, kas te teate seda, aga me pidime abielluma 20 aastat tagasi,» naljatas ta. «Ja see kõik läks kuidagi untsu. Mul absoluutselt oli väike posttraumaatiline stressihäire,» avaldas Lopez, et pelgas ka seekord pulmade ärajäämist.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez 20 aastat tagasi.
Ben Affleck ja Jennifer Lopez 20 aastat tagasi. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Tema rahustamiseks soovitas Affleck ühel päeval, et lähme Las Vegasesse ja abiellume kohe. Ja nii sündiski. Juba keskööl oli paar kurikuulsas Little White Wedding Chapelis paari pandud ning kuu aega hiljem pidasid nad plaanipäraselt pulmapeo Georgia osariigis USAs.

Lopezil on tänavu ilmumas uus album «This Is Me… Now», mistõttu ta on palju mõelnud, mida ta endast kuulajatega jagada soovib. «Ma olen mõelnud, mida tähendab olla artist ja olla autentne. Ja ma tunnen, et on asju, mida on vaja öelda ja jagada,» ütles ta, et muidu võivad inimesed arvata, et tal on kõik kogu aeg hästi, vahendab Shape.

«Tõde on aga see, et ma olen nagu kõik teisedki,» sõnas Lopez. «Aeg-ajalt ma võitlen ja ma imestan ja ma kahtlen ja olen ebakindel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles