MIDA SA ARVAD? ⟩ Põhjus, miks naine oma haiget last kooli saadab

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui laps on haige, leiab enamik lapsevanemaid, et mõistlikum on ta koju jätta, et ta saaks paraneda ja ei nakataks klassikaaslasi. Mis saab aga siis, kui laps on tervise tõttu liiga palju koolist puudunud ja klassijuhataja juba uurib?

Üks ema jagas Redditis, et ta tütar on sageli haige ja seetõttu palju kodus. «Olen teda iga kord haigena kodus hoidnud. Isegi köha ja nohuga,» kirjutas ta. Ent õpetaja võttis hiljaaegu lapse puudumised jutuks. Varsti pärast seda jäi laps uuesti haigeks, ta köhis ja hääl oli ära. Tundes, et tal pole valikut, saatis ema ta kooli. «Praegusel hetkel mind isegi ei huvita, kas teised lapsed haigestuvad, sest ilmselt nad siis käivad haigena koolis.»

Teistel oli samuti sarnaseid lugusid jagada. «Mu laps jäi koroonasse ning vastavalt kooli eeskirjadele nädalaks koju. Kuna teine laps jäi sel ajal grippi, puudusid mõlemad koolist kaks nädalat,» kommenteeris üks lapsevanem. «Koolil oli jultumust saata mulle kiri, et nad puuduvad liiga palju.»

«Öeldakse, et ära tule kooli, ja siis, et miks sa ei ole koolis käinud. Võita pole võimalik,» pahandas teine lapsevanem YourTango vahendusel.

Kas oled ka olnud sellise dilemma ees?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles