Prints Andrew lubab avaldada faktid, mis parandavad tema mainet

Naine
Copy
Prints Andrew 10. septembril 2022.
Prints Andrew 10. septembril 2022. Foto: Owen Humphreys / POOL / AFP

Briti prints Andrew on pikka aega avalikkuse põlu all olnud ning hiljuti visati ta ka Buckinghami paleest välja. Nüüd kavatseb prints avaldada teavet, mis peaks aitama tema mainet parandada.

Lähedase allika sõnul on skandaalidesse mattunud prints Andrew'l mõõt täis saanud ning ta lubab avaldada infot, mis peaks avalikkust šokeerima.

«Ta ütles, et kavatseb avalikustada üksikasjad, mis muudavad avalikkuse suhtumist temasse,» sõnasid allikad. Nad selgitasid, et kuningas Charles III noorem vend kavatseb selle teabe järgmisel kuul avalikustada, ent pole veel teada, millest täpsemalt jutt käib.

Mõnede meediaväljaannete kohaselt võib prints Andrew taotleda ka mitme miljoni dollari suuruse kokkuleppe tühistamist, mis sõlmiti Virginia Giuffre'iga, kes süüdistas teda seksuaalses kuritarvitamises.

Lisaks lubas kadunud kuninganna Elizabeth II prints Andrew'le, et tema eemaldamine kuninglikest kohustustest on vaid ajutine, ütlesid allikad.

2022. aasta alguses osales prints Andrew õiguslahingus ameeriklanna Virginia Giuffre'iga, kes süüdistas teda seksuaalses kuritarvitamises. Naine väitis, et 2001. aastal, 17-aastaselt, sunniti teda printsiga kolmel korral seksima.

Prints Andrew ise eitas Giuffre'i süüdistusi. Ülekuulamise vältimiseks nõustus prints Giuffre'ile hüvitiseks miljoneid maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles