ASJATU VAEV ⟩ Madonna jätab eluloofilmi soiku, sest tal on juba uued plaanid

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Popikuninganna hakkas mullu südikalt eluloofilmi väntama, viies läbi näitlejatega pikki tantsumaratone, et leida endale mantlipärija. Valituks osutus noor andekas näitlejanna Julia Garner, kes rolliks valmistuma hakkas. Nüüd selgus, et Madonna on filmi tegemise teadmata ajaks edasi lükanud.

Lauljatar teatas äsja suvel algavast maailmaturneest, mis seadis eluloofilmi õigeks ajaks valmimise kahtluse alla. Fännid hakkasid kiirelt spekuleerima, et tõenäoliselt jääb kahest hiigelprojektist sõelale vaid üks. Nii läkski - paraku otsustas staar tantsulisest linateosest loobuda.

Naist ei paistnud otsus heidutavat, ent tema austajaid küll. Suurim kaotus oli fännide silmis tõsiasi, et nüüd ei saagi Julia Garnerit, kes võitis mitmeetapilise konkursi, Madonnana näha. Märtsis korraldas lauljatar pika ja ekstreemse treeninglaagri, et selgitada välja, kes on piisavalt heas vaimses ja füüsilises vormis, et auväärne roll endale saada. Näitlejatest ja muusikutest tulevikulootused Florence Pugh, Alexa Demie, Bebe Rexha ja Sky Ferreira osalesid üheteisttunnistes tantsutrennides ja lauluproovides, mida popstaar kohapeal jälgis.

Kahjuks olid higi, veri ja pisarad, mida Garner rolli saamiseks valas, vähemalt praegusel hetkel asjata. Kuigi Variety andmetel on eluloofilmi projekt parasjagu küll kõrvale pandud, plaanib Madonna siiski ühel päeval oma elust filmi teha. Senikaua, kuni noor mantlipärija filmis popikuningannat kehastama hakkab, on võimalik näha veel Madonnat ennast tema uuel maailmaturneel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles