HIRMUTAV STATISTIKA ⟩ Mehed peavad just selles vanuses naisi kõige atraktiivsemaks (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Me elame ajal, mil paljud meist kulutavad aega ja raha vananemisilmingute ennetamiseks, olgu selleks siis igal õhtul silmaümbruskreemi kasutamine või Botox. Sellegipoolest näitavad uuringud, et kui naised tahavad meeste silmis veel kaua atraktiivsed olla, tulekski igaveseks kahekümneaastaseks jääda.

Tutvumissaidi OKCupid asutaja Christian Rudder avaldas statistika, milles on näha kümnete miljonite kasutajate eelistusi partneri otsimisel. Andmed näitavad üsna masendavaid tulemusi selle kohta, mida mehed naistes hindavad.

Naised eelistavad kohtamas käia umbes endavanuste meestega. Enne kolmekümnendat eluaastat otsivad nad veidi vanemaid mehi, kuid kolmekümneaastaseks saades tunnevad huvi kellegi noorema vastu. Neljakümnendates eluaastates soovib naine aga enamasti juba endavanust meest. «Kui peaksime valima ajahetke, mil mees on kõige atraktiivsem, on see umbes neljakümnenda eluaasta juures,» märgib Rudder.

Üldjuhul ihaldavad mehed alates kahekümnendatest kuni viiekümneaastaseni aga hoopis kahekümnendates eluaastates naist. Ainus meeste vanuserühm, kuhu kuulujad näevad atraktiivsemana vanemaid kui kahekümnendates naisi, on kahekümnendate alguses olevad mehed. Kõige sagedamini valitakse partner vanuses 20–23. Väike erinevus on siiski ka seal: kolmekümneaastased mehed eelistavad kahekümneaastast naist, viiekümneaastased umbes 22-aastast.

Christian Rudderi sõnul viitab statistika tõsiasjale, et naine on kütkestavam varajastes kahekümnendates. Mees sõnab: «Keskealise mehe ettekujutus sellest, mis on kuum, on umbes sama, mis põhikooliõpilasel.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles