POLE ESIMENE KORD ⟩ 56-aastast Mike Tysonit süüdistatakse vägistamises

Naine
Copy
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: Shutterstock

56-aastast Mike Tysonit süüdistatalse vägistamises ning tema vastu on algatatud kohtuasi. Tegemist ei ole esimese korraga, kui poksilegendi sedavõrd karmid süüditused tabavad.

Hagi esitanud naine süüdistab Tysonit vägistamises ja nõuab poksiikoonilt viis miljonit dollarit.

Väidetavalt leidis vägistamine aset 1990. aastate alguses, kui hagi esitanud naine Tysoniga New Yorgi ööklubis kohtus. Naine ütles, et Tyson vägistas ta limusiinis eriti jõhkral viisil.

Ohver ütles oma tunnistuses, et Tyson hakkas teda puudutama kohe pärast seda, kui nad limusiini sisenesid. Juhtum jättis ohvrile pikkadeks aastateks füüsilised ja vaimsed armid.

«Ütlesin talle mitu korda ei ja palusin tal lõpetada, kuid ta jätkas rünnakut. Seejärel võttis ta mu püksid jalast ja vägistas mind vägivaldselt,» vahendab uudisteagentuur AP ohvri sõnu.

Naine on avaldanud soovi jääda anonüümseks, kuna kardab, et tema nime avaldamine võib ta elu veelgi enam sassi lüüa ja toob kaasa rohkem kahju.

Mitmekordne poksi maailmameister Mike Tyson on varemgi kohtu ees seisnud. 1992. aastal mõisteti mees vägistamise eest kuueks aastaks vangi. Tyson vabastati pärast kolmeaastast vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles