Naise karjete peale reageerinud politseinikud leidsid sündmuskohalt midagi ootamatut

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Teisipäeva öösel kella 1.30 paiku helistas politseisse mees, kes kuulis naise karjeid. Karjed kostsid Brooklyni linnaosast väljaspool asuvast parklast. Abi kutsunud mees kartis, et naise kallal tarvitatakse vägivalda, ja ei näinud, millisest sõidukist kisa kuuldus.

Kutsungile vastas kaks politseiametnikku, kes sõitsid viivitamatult sündmuskohale, et olukorda kontrollida ja kriiskavat naist aidata. Kohale jõudes ootas neid aga ees hoopis üllatus: kaks alasti kolleegi, kes auto tagaistmel kirelõõma nautisid.

Kaks vahele jäänud armunut olid juba mõnda aega poolsalajast suhet pidanud. Allika sõnul oli meespoole abikaasa ükskord ka jaoskonda tulnud, et mehe armukesega silmitsi seista. «Pärast seda intsidenti püüdsid kaks politseinikku omavahel suhteid selgeks rääkida ja probleeme lahendada, kuid mingil põhjusel valisid selleks oma töökoha, kus nad olid ümbritsetud teistest korravalvuritest. See tüli ei viinud neid eriti kuskile,» meenutab pealtnägija portaalile Outkick. Kuid vaatamata ülekeenud emotsioonidele jätkasid need kaks omavahelist kõrvalsuhet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles