ESIMENE JA VIIMANE KORD ⟩ Orgiale läinud paar leidis eest midagi väga hullu: pühapäevad on nüüd äärmiselt ebamugavad

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Paar otsustas oma seksuaalelu vürtsitamiseks minna öisele seksiorgiale, et oma voodinaudingutesse uusi inimesi kaasata ja partnereid vahetada. Kuid oleksid nad vaid teadnud mis, või õigemini kes, neid seal ees ootab...

Uute seksuaalkogemuste proovimine võib alguses olla ebamugav, kuid mitte sel põhjusel, mis elu nende 24-aastaste armastajate ette söötis. 

Paar otsustas oma seksuaalelu vürtsitamiseks minna täiskasvanute sekspeole, kus vahetatakse partnereid ning tutvutakse sarnaste huvidega inimestega. Nende üllatus oli ühtviisi tohutult suur ja ebamugav ühekorraga, kui nad ühes ruumis sattusid silmitsi seisma tütarlapse vanematega. 

Auravalt kuumade mälestuste asemel on neil nüüd meenutused hõõguvkuumadest põskedest, sest vanemad või ämm ja äi pole kindlasti see seltskond, kellega oma seksuaalelu sooviksid arutada. 

Pärast postitamist kogus ülestunnistus 1,6 miljonit vaatamist ja sellele järgnes Twitteri kasutajate kommentaaride tulv. Üks inimene tunnistas otse: «Minu halvim õudusunenägu.» Paarile tunti kaasa, sest selgelt mõisteti olukorra ebamugavust ja piinlikkuse taset. «Kui miski on siin elus ebamugav, siis on see just see olukord,» viskas järgmine kommenteerija õli tulle. Paar tunnistas, et ei kujuta järgmist perekondlikku õhtusööki õigupoolest veel ettegi. «Ma ei tea kas ja millal meie vahel suhtlemine jälle sundimatuks ja mugavaks muutub.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles