Nädal aega koolist puudunud poisi koju minnes avanes õudne vaatepilt (1)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Soomes Helsingis leiti korterist ema ja poeg, kellel puudusid elumärgid. Mure lapse pärast oli tekkinud siis, kui ta polnud kooli ilmunud.

Juhtum leidis aset küll möödunud aasta märtsis, kuid ametnikud on alles nüüd uurimisega lõpuks ühele poole jõudnud. Politsei kahtlustab, et 37-aastane ema mürgitas oma 12-aastase poja ravimitega.

Juhtum pälvis ametivõimude tähelepanu siis, kui poiss polnud juba tükk aega kooli ilmunud. 2022. aasta märtsis tegi politsei kontrollkäigu ema ja poja korterisse, kuna keegi ei saanud nendega ühendust.

Korterisse tunginud politseinikud leidsid eest kaks surnukeha – ema ja poja. Nad olid seal elutuna lebanud umbes nädala, vahendab mtvuutiset.fi.

Lapsel väliseid vägivallatunnuseid ei tuvastatud. Miski ei viidanud sellele, et vahetult enne või pärast surma oleks korteris peale naise ja poisi veel teisi isikuid olnud.

Lahangus selgus, et lapse surma põhjustasid ravimid. Korterist leiti mürgistuse põhjustanud ravimid ja pakendid. Juhtumit uuriti mõrvana, kuna politsei kahtlustas, et lapse surma põhjustas tema ema. 

Politsei hinnangul on vähetõenäoline, et ravimained sattusid lapse organismi juhuslikult. Seega kahtlustab politsei endiselt, et poisi surma põhjustas naine.

«Kuna mõlemad juhtunu hetkel korteris viibinud inimesed on surnud, puudub meil info, mis juhtus enne surma või mis asjaolud selle kurva tagajärjeni viisid,» ütleb uurimise juht Marja Väätti pressiteates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles