Mees nõuab oma naiselt lapsehoidmise eest palka – põhjus on väga hea

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Väga harva tuleb ette olukordi, kus mees hoolitseb enda lapse eest ning nõuab selle eest naiselt palka. Kuid ühel mehel on selleks väga mõjuv põhjus!

Anonüümseks jääda soovinud mees tahab, et tema naine talle lapsehoidmise eest veidi raha maksaks. Samuti peaks mees nõudma oma naiselt selgitusi tema käitumise kohta, aga see selleks.

Naine on selle vastu, et ta peaks oma mehele palka maksma, kuni mees nende ühise tütre eest hoolitseb.

Mees küsis selle kohta ka teiste inimeste arvamust ja paljud on seda meelt, et mees ikkagi võiks lapse eest hoolitsemise eest palka saada. Selle põhjus peitub üksikvanemast naabrimehes, kellega naine sageli kinos ja söömas käib. Naabrimehel on kaks last, kes antakse filmi- ja restoraniõhtu ajaks samuti naise abikaasa hoole alla.

Mees on iseenesest olukorraga rahul, kui ta saaks mitme lapsega tegelemise eest ka tasu.

Õhtusöögid ja kinoskäigud maksab sageli kinni naabrimees, kuid laste eest hoolitsev mees tunneb, et tema ei võida sellest midagi – otsene kasusaaja on naine.

Paljud hoiatavad pereisa, et naabrimees napsab varsti naise sootuks ära. Mees aga ütleb, et sellepärast ta ei muretse, vaid tahab lihtsalt lapsehoiu eest palka saada. Väidetavalt ei viitsi ta nagunii ise kinno minna või väljas söömas käia, seega on hea, kui keegi teine ​​naise tema asemel välja viib.

Selgub, et mees ei muretse absoluutselt, et naine naabrimehesse armuda võib. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles