TERAVA KEELEGA Gina Lollobrigida: naised teevad rohkem vigu kui mehed, sest...

Naine
Copy
Gina Lollobrigida 1966. aastal.
Gina Lollobrigida 1966. aastal. Foto: imago stock&people / United Archives / Scanpix

Legendaarne Itaalia näitlejanna, 20. sajandi üks peamisi kaunitare, on mõlemat sugupoolt päris hästi uurinud. Loe alt tabavat kommentaari selle kohta, miks naised tema arvates meestest sagedamini eksivad.

Hollywoodi kuldajastu filmidiiva Gina Lollobrigida suri 16. jaanuaril 2023. aastal, olles 95-aastane.

Kõigil, kes kohtusid filmi «Fanfan Tulipe» staariga tema eluteel, jäi silma tema malbe pool. Lollobrigida, kellest sai sõjajärgse kino üks armastatumaid näitlejannasid, kehastas peamiselt kauneid daame, kes olid kas päästetud või, vastupidi, meeste poolt hävitatud.

Kuid eraelus jäi «maailma ilusaim naine» alati julgeks, sõltumatuks ja teda tunti kui terava keelega naist. Ekraani vahendusel poleks osanud seda üldse arvata! Naisel oli eluajal ainult üks abikaasa – Milko Skofic – tegemist ei olnud kolleegiga võtteplatsilt, vaid mees oli Sloveeniast pärit arst. Kuna tema naine oli edukas näitlejanna, otsustas Skofic arstikarjääri seljataha jätta ja temast sai Gina mänedžer.

Gina Lollobrigida tabavad tsitaadid peegeldavad tema tohutut ja mitmekülgset elukogemust. 

«Arvatakse, et naised teevad rohkem vigu kui mehed, sest nad tunnistavad oma vigu kergemini,» ütles näitlejanna Gina Lollobrigida naiste ja meeste kohta. 

Gina Lollobrigida suri esmaspäeval, 16. jaanuaril Roomas. Enne tema surma oli naise tervis võtnud pöörde.

Septembris tehti 95-aastasele naisele operatsioon, kuna naine oli kukkudes reieluu murdnud. Hoolimata sellest, et naine taastus ja tõusis üsna pea uuesti jalgele, toimetati ta enne surma haiglasse. 

Temast jäid maha poeg Milko ja lapselaps Dimitri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles