MIS JUHTUS? Rolf Roosalu õuduste esinemispaigast: mul on piinlik, et meie ainus naisliige sellist kohtlemist pidi taluma (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Mailiis Ollino/Scanpix

Populaarne laulja Rolf Roosalu tegi ansambli Legend nimel tuliselt nördinud postituse sellest, kui ebainimlikku kohta neid esinema kutsuti ning miks bänd enne lavale minekut lahkuda otsustas. Vastaspoolel on juhtunust aga teistsugune versioon.

Rolf tegi oma ühismeedia kontol pühapäeva hilisõhtul postituse, kus kirjeldas ebameeldivat juhtumit ühes esinemiskohas.

«Ma üldiselt ei tee kõikidest juhtumistest lakkamatult postitusi ja veel vähem püüan võtta sõna negatiivsetel teemadel, kuid see, mis juhtus reedel, pani mind siiski teile siin seda kirjutama. Ootasin kaks päeva, et emotsioonid rahuneksid ja ehk tuleb ka kliendi poolt vabandus. Seda pole tänaseni tulnud!

Piltidelt on näha reedene peoruum, kus Confido meditsiinitöötajad pidasid enda uusaastapidu. Tegu oli renditud garaažiga, mis oli koristamata, külm ning rehvi- ja gaasihaisune. Meie helimees oli selleks hetkeks juba suurema osa segadusest kokku lükanud, mis ilmselgelt ei kuulu tema tööülesannete hulka. Bändi backstage'i polnud pandud isegi mitte joogivett, ehkki raider oli saadetud.»

Garaaž, kuhu esinejad kutsuti
Garaaž, kuhu esinejad kutsuti Foto: Rolf Roosalu/Erakogu

«Saabudes heliproovi, kadus meil, ansambel Legendil, igasugune usaldus selle peo suhtes ning helistasin Confido neuroloogiakeskuse juhile, kes meid sinna esinema organiseeris. Küsisin telefonis, et kas selliste tingimustega ruumis tulebki täna meil esineda ja teie töötajatel end hästi tunda. Palusin 50 protsendi arve ettetasumist või garantiikirja tegemist (meie etteasteni oli siis veel pea kolm tundi aega), sest vastasel juhul me lavale ei lähe. Arrogantselt vastati, et tehku me kõigepealt oma töö ära ja siis räägime arvest!

Neuroloogiakeskuse juht tuli pärast telefonikõnet ise kohapeale. Näitasin talle seda «saali» ja küsisin uuesti, et kuidas saab sellistes tingimustes esineda. Seepeale teatati: «Teie töö on olla seal mikrofonide taga ja mis siin ümber on, ei puutu teisse!» Kahetsusväärne on tõdeda, et veel tänapäeval leidub sellise hoiakuga tegelasi ja eriti nende seas, kes on pea poole oma elust pühendanud sellele, et õppida, kuidas teisi inimesi aidata! Lisaks on mul kahju, et Legendi ainus naisliige pidi korraldaja poolt sellist kohtlemist taluma. Samuti need naistöötajad, kes juba vaikselt peole kogunesid, ei olnud seda kõike ära teeninud!

Keeldusime nendes tingimustes esinemast, pakkisime asjad ja tulime tulema. Enne pakkimist hõigati meile veel ukse vahelt: «Olgu 30 minutiga plats puhas!» Igaks juhuks mainin, et helitehnika ülespanek võtab aega pea kaks tundi. Võtsime kiirelt Bolt Drive'ist kaubiku ja viisime asjad ära.

Ei osanud ette näha nii maineka organisatsiooni puhul, et peaksin eelnevalt kontrollivam olema. Järgmisel õhtul oli meil teise ettevõtte peol jällegi suurepärane kogemus. Siinkohal kiidan kõiki sündmusturunduse agentuure, kellega oleme koostööd teinud ning pidude korralduse kvaliteet on alati heal või väga heal tasemel olnud! Neid saab usaldada!»

Naine.postimees võttis ühendust Confido meditsiinikeskusega. Nende esindaja Eve Kaljusaar avaldas kahetsust, et selline juhtum on üldse aset leidnud, kuid kinnitas, et kirjeldatud sündmus ei olnud Confido korraldatud. «Postitusest jääb mulje, nagu oleks Confido meditsiinikeskus korraldanud oma töötajatele 13. jaanuaril sündmuse ja ansambli Legend esinema kutsunud. Nii see siiski ei olnud. Ettevõttena ei olnud Confido sellega seotud. Paraku oli seotud osa töötajaid, kelle eraviisiliselt korraldatud sündmusega oli tegemist. Oleme juba Rolf Roosaluga ühendust võtnud ja teda sellest informeerinud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles