Selena Gomezi uus välimus tekitas fännide seas pahameeletormi. Gomez: mind ei huvita!

Naine
Copy
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: Shutterstock

Selena Gomez esines laupäeval 2023. aasta Kuldgloobuste jagamise galal, mille järel sattus ühismeedias suure pahameeletormi keskmesse. Selgus, et fänne häiris tema suurenenud ülekaal, mille kohta tehti üksjagu kommentaare. Lauljatar otsustas aga vihkajatele vastu hakata ning võttis oma kaalu teemal enesekindlalt sõna.

30-aastane näitlejanna ja laulja oli nomineeritud parima telenäitleja kategoorias rolli eest komöödiasarjas «Only Murders In The Building», kuid kaotas Quinta Brunsonile. Sellegipoolest nägi ta vapustav välja: Gomez kandis veinipunaste puhvvarrukatega musta Valentino kleiti, mille allservas on väike lõhik. Tal oli õrn, pehmetes toonides meik ja kõrge lokkis hobusesaba.

Vaatamata sellele, et Gomez oli punasel vaibal imekaunis, sattus ta ühismeedias siiski pahameelerahe alla. «Selena, ära südamesse võta, aga sul on praegu päris emalik keha,» kirjutas üks inimene staari Instagrami postituse all, teine ​​aga ütles: «Selenal on aeg vormi saada.»

Möll läks lahti ka Twitteris, kus inimestel oli vastakaid arvamusi. «Kõrgem kaal sobib sulle, kullake,» toetas üks fänn lauljatari, mille järel mitmed temaga liitusid. Paljude silmis on Gomez siiski «trulla». Seega oli Gomez sunnitud tegema Instagram Live'i, et vihkajatega otse teemat lahata. Näitlejanna võttis otseülekannet tehes enda kõrvale oma armsa üheksa-aastase õe Gracie Elliott Teefey, kellega koos ta oma kaalutõusu põhjendas.

Gomez sõnas oma jälgijatele: «Ma olen praegu natuke suur, sest nautisin jõulupühi», enne kui pööras pea Gracie poole ja küsis tema arvamust. Pärast seda, kui Gracie näis nõustuvalt noogutavat, teatas Gomez: «Aga meid ei huvita,» ning puhkes koos väikese õega naerma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles