Ingmar Kiviloo uus singel viib seiklema Ameerika Ühendriikide suurlinnadesse

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Foto: Ingmar Kiviloo

Täna ilmus Ingmar Erik Kiviloo uus singel «Iga lõpp on algus uus», mida illustreerib lummav USA-s filmitud video. Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud noormees jagas Postimees Naisega loo tagamaid.

Ingmari sõnul valmis lugu möödunud suve alguses, mil oli teada, et sügisest jätkab noormees õpinguid Ameerika Ühendriikides Berklee muusikakolledžis. «Mind valdasid juba enne ärasõitu suur õnnetunne ja elevus. Kohale jõudes [poetasin] ka mõned rõõmupisarad – olin seda hetke kaua-kaua oodanud ja siis oli see käes,» meenutas Kiviloo esimesi hetki uues elukohas.

Foto: Ingmar Kiviloo

«Iga lõpp on algus uus» tähendab Ingmarile uue peatüki algust isiklikus elus ning senise Eestis elatud perioodi lõppu, ent oma kuulajatele soovib muusik südamele panna järgmist: «Elu üle ei tule liialt muretseda ning igas hetkes on kõik täpselt nii nagu olema peab.»

Singli instrumentaal on üdini akustiline: kõlavad vaid keelpillid, klaver, flööt ja trummid. «Tunnen, et see lugu erineb tüüpilistest raadiolugudest juba kas või selle poolest, et loo sissejuhatus kestab nelikümmend sekundit, mis on tänapäeval ebatavaline,» sõnab Kiviloo. Noormees mängis ise sisse klaveri- ja viiulipartiid ning teiste instrumentidega tulid appi Eesti sõbrad, kes on Ingmarit muusikuteekonna algusest saati toetanud.

Muusikavideo filmiti koos Alice Aleksandridiga New Yorkis ja Bostonis.
Muusikavideo filmiti koos Alice Aleksandridiga New Yorkis ja Bostonis. Foto: Ingmar Kiviloo

Muusikavideos saab lisaks Ingmarile näha New Yorkis elavat kunstnikku Albert Popat oma ateljees maali loomas. Videomontaaži lõi Albert Popa Eestis elav filmirežissöörist poeg Nathan Popa. Lisaks New Yorkis filmitud stseenidele on osa videost filmitud ka Bostonis, kus Ingmar on viimased neli kuud elanud ja õppinud. Kuna lugu räägib uue elupeatüki algusest, tundus Ingmarile sobilik filmida muusikavideo just seal, kus see tema jaoks algas.

Lugu salvestati Margus Alviste helistuudios Funki Factori Studio ning loo produtseeris ja kirjutas Ingmar Kiviloo.
Lugu salvestati Margus Alviste helistuudios Funki Factori Studio ning loo produtseeris ja kirjutas Ingmar Kiviloo. Foto: Ingmar Kiviloo

Ingmar Kiviloo on noor muusik ja lookirjutaja, kes mängib erinevaid pille, sealhulgas viiulit, klaverit, kitarri, trumme ja koguni orelit. Ta on osalenud edukalt kümnetel konkurssidel, kontsertreisidel ja festivalidel klassikalise instrumentalistina ning jõudis 2021. aastal «Eesti otsib superstaari» finaali.

Kuula uut singlit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles