SÜDAMLIK TEGU Selgeltnägija Anastasia avaldas, mida ta saatest võidetud rahaga teeb

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Anastasia Kaldussova.
Anastasia Kaldussova. Foto: Erakogu

«Selgeltnägijate tuleproovi» võitja Anastasia võitis lisaks peaauhinnale paljude eestlaste südamed. Mida on otsustanud naine aga 3000-eurose võidurahaga peale hakata?

Anastasia avaldas Facebookis veel kord tänu kõikidele neile, kes talle saates pöialt hoidsid ja tema poolt hääletasid.

«Unistused täituvad, võit ei tulnud sugugi kergelt, aga algusest peale ma tundsin, et olen üks tugevamatest. Teekond jätkub, sest nüüd tuleb palju tööd teha. Mulle on antud võimalus inimesi aidata, ja seda võimalust ma kasutan ära parimal võimalikul viisil,» kirjutas naine novembris sotsiaalmeedias.

Lisaks avaldas ta, et saates osalemine oli tema jaoks märkimisväärne saavutus. ««Selgeltnägijate tuleproov» on suur peatükk minu elu raamatus, mis sai imelise lõpu, ja isegi kui ma poleks võitnud, oli saates osalemine minu jaoks suurejooneline saavutus!» kirjutab ta.

Ühtlasi soovis Anastasia jagada, mida ta auhinnaks saadud 3000 euroga peale hakkab. «Pool võidurahast otsustasin jagada oma kolme õpetaja – Toomase, Zhanna ja Anatoli – vahel. Aitäh teile, et toetasite mind minu teekonnal,» kirjutab Anastasia südamlikult.

Ülejäänud poole rahast kasutab ta suure kabineti rentimiseks ja sisustamiseks, et ta saaks abivajavaid inimesi veelgi paremates tingimustes vastu võtta. «Uues kabinetis hakkan korraldama konstellatsioone, psühho- ja hüpnoteraapia töötubasid ja erinevaid seminare, mis on seotud kehaga,» seisab postituses.

Täispikka postitust saad lugeda siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles