KAS NÕUSTUD? Rihanna avaldas, mis talle seksiisu peale ajab

Naine
Copy
Foto: Cover Images/Scanpix

Superstaar Rihanna tundub õnnelik nii töö- kui ka armuasjus. Viimase kohta avas ta päris vürtsikaid detaile…

Oma pesubrändi Savage X Fenty viimase kollektsiooni esitlusel rääkis Rihanna, et tal on kahju, et nii kaua aega on kulunud kehapositiivsuse levimisele. «Kuid kogu maailm on olnud tunnistajaks seksikuse mõiste ja ideaalide muutumisele. Mul on au olla osa sellest või isegi aidata naistel end esindatuna tunda. Tunnen, et minu töö on olnud unetuid öid väärt.»

Unetutest öödest rääkides usutles ajakirjanik, kas Rihannal on midagi, mis teda eriti erutab, vahendab Cosmopolitan. Lauljatari vastus: «Viiruk, kanep, meesteparfüüm ja natuke pingutamist.»

Mullu mais emaks saanud Rihanna rääkis kehapositiivsusest ka raseduse ajal. «Kui sain rasedusest teada, mõtlesin endamisi, et mina ei kavatse mingil juhul käia rasedariietes,» ütles ta. «Vabandust, aga enda üleslöömine on liiga lõbus, et sellest loobuda, kuna mu keha muutub.» Ta ei häbenenud kanda nabapluuse, madala värvliga teksapükse ega miniseelikuid. «Minu keha teeb praegu uskumatuid asju ja ma ei kavatse seda häbeneda. Seda aega tuleks tähistada. Miks peaks oma rasedust varjama?»

Rihanna elukaaslane ja lapse isa on räppar ASAP Rocky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles