Petetud naine: paljaste rindadega sõbranna rahuldas mu meest jõulukuuse all (1)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

30-aastane naine jagas lugu, kuidas tema pikaaegne sõbranna oli talt mehe üle löönud. «Vahetult enne jõule helistas mulle pisaraid valades mu kauane sõbranna. Ta rääkis nuttes, et tal pole raha ega kodu. Mees oli ta välja visanud ja ta vajas meeleheitlikult kohta, kuhu minna. Äkki saavat mina aidata?»

Naine ei kõhelnud, vaid soovitas sõbrannal kohe bussi peale hüpata. Vaid mõned minutid hiljem oli ta platsis ja sättis end mugavalt sisse. «Mu mees avas pudeli veini ja nad hakkasid seda mekutama. Ma pidin tööle minema ja jätsin nad sinnapaika. Järgmiste päevade jooksul jätkasin tööd, kokkamist ja koristamist, samal ajal kui nad jõid – ja flirtisid. Lõpuks ma plahvatasin. Süüdistasin neid enesekesksuses ja mu ärakasutamises.»

Sõbranna ja mees vabandasid häbelikult, kuid vaid 24 tundi hiljem tabas naine nad jõulupuu alt. «Sõbranna oli paljaste rindadega ja rahuldas teda viisil, mida mina alati keeldusin tegemast… Hakkasin asju loopima ja ma ei suutnud lõpetada. Nad karjusid, et ma olen hull, nii et ma viskasin veel.» Lõpuks tormas ta vanemate juurde. Mees ja sõbranna on nüüd mõlemad viimase õe juures. Mees väidab, et on armunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles