TUPESÕBRALIK VALIK Kui kannad sellisest materjalist aluspükse, siis vagiina tänab sind

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ehkki vagiina majandab üldiselt ise, tuleb omaltki poolt vaadata, et intiimtervis korras oleks. Üks asi, millele tasub mõelda, on aluspesu. Naised võivad aluspükse valides teinekord keskenduda stiilile ja seksikusele, kuid ekspertide sõnul on materjal esimene asi, mida oma igapäevast pesu valides vaadata.

Kuna vagiina on tundlik ja õrn, kohtle seda hellalt. Vali kangad, mille tootmises pole kasutatud karme kemikaale ja mis lasevad õhku läbi.

Puuvillased aluspüksid on kõige tupesõbralikumad

Puuvillased püksikud on imavad, hingavad ja üldiselt ka taskukohased. Vähemalt jalgevahevooder võiks olla puuvillast. Kui su tupp on kergesti ärrituv, soovitavad eksperdid proovida lausa 100% orgaanilist puuvillast aluspesu.

LOE KA: See naiste kehaosa kasvab elu lõpuni ja ei vanane eal

Sportima teistsuguste aluspükstega

Trenni tehes pole puuvill aga nii hea valik, eriti kui higistad palju. Sporti tehes võib parem valik olla sünteetilised alukad, mis juhivad niiskust.

Lina lubab vagiinal vabalt hingata

Lisaks puuvillale soovitavad naistearstid valida looduslikust materjalist aluspesu. Linased alukad lasevad õhku läbi, on kerged ja vastupidavad. Paraku sageli ka kallimad kui nende puuvillased kolleegid, kirjutab thelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles