VIDEO ⟩ Sheinist püksid tellinud naine sai pakki avades kreepsu (1)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Naine näitab tellitud kaupa.
Naine näitab tellitud kaupa. Foto: Kuvatõmmis TikTokist/@hanabisofia

TikToki kasutaja @hanabisofia tellis Sheini e-poest omale püksid ning jäi elevusega pakki ootama. Kui naine oodatud paki lõpuks kätte sai, oli ta sisu üle jahmunud.

Naine kirjutas videos, et kannab muidu XXS-suurust ning just samas suuruses tellis ta endale ka soovitud püksid. Pakki kätte saades oli ta aga šokis, sest püksid ei olnud teps mitte tema mõõtu.

XXS-suuruses tellitud püksid pidid kirjelduse järgi tema parameetritele vastama, kuid pakist tulid välja kordades suuremad püksid, mille ühte säärde võiks korraga panna kaks jalga. Lisaks demonstreeris naine videos, et toote vööümbermõõt osutus kaks korda suuremaks, kui peaks.

@hanabisofia Frr #fyp #fypシ #shein #fy #lol ♬ original sound - bestspedup

Praeguseks hetkeks on videot vaadatud ligi 9 miljonit korda. Vaatajad avaldasid selle kentsaka olukorra kohta kommentaarides arvamust

«Miks on nii, et iga kord, kui keegi Sheini veebilehelt midagi ostab, saab ta vales mõõdus toote, aga mina saan alati õige?» kirjutas üks inimene mõtlemapaneva küsimuse.

«Tellisin teksad ja mu omad tulid ka tunduvalt suuremad,» kommenteerib teine.

«Tellisin samuti XXS-suuruses püksid ja need olid hiiglaslikud,» kirjutas ka kolmas kommenteerija.

Oktoobris kirjutasime naisest, kes soovis Sheinist oma kassile riided tellida. Kui pakk kohale jõudis, sai ka tema ootamatu üllatuse osaliseks. 

Naine rääkis, et lemmiklooma riiete asemel sai ta hoopis inimestele mõeldud toote. Ta näitab postitatud videos, kuidas ta proovib jalga põlvini sokke, millel on kassikarvade muster. Lisaks on sokkide taldadel kujutatud käpapatju.

«See on see, mille Shein mulle saatis. Ma ei tellinud neid,» ütles kasutaja.

@grifzarr WHAT IS THIS SHEIN #shein #FlexEveryAngle #cat #fyp ♬ Cbat - Hudson Mohawke

Samas tunnistas neiu hiljem kommentaarides, et talle isegi meeldivad need sokid, mis talle kassiriiete asemel saadeti. Videot kommenteerinud inimesed omakorda kutsusid teda üles neid sokke halloween'i ajal kandma.

Mis põhjusel naine kassiriiete asemel hoopis inimestele mõeldud sokid sai, pole teada. Olgu see siis tore huumor või eksitus, teeb see tuju siiski rõõmsaks!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles