PILT Vaata, kui suureks on kasvanud Jessica Alba lapsed!

Naine
Copy
Foto: AFP / Scanpix

Näitleja ja ettevõtja Jessica Alba postitas esmaspäeval Instagrami perepildid. Fotoseerialt on näha, et tema kahest vanemast tütrest on juba neiud sirgunud!

Piltidel on Alba koos abikaasa Cash Warreni ja nende kolme lapsega naeratamas. Alba kirjutas pildiallkirja: «Häid jõule meie perelt teie omadele. Saadame palju armastust ja valgust!»

Ühesuguseid punaseid pühadepidžaamasid kandval perepildil on Alba (41) ja Warren (43) koos nelja-aastase poja Hayes'i ning tütarde Haveni (11) ja Honoriga (14). Honorist on saanud täitsa ema koopia.

Alba ja Warren said esimese lapse 2008. aastal, pärast seda, kui nad olid sama aasta alguses abiellunud. «Ma olen nii uhke selle üle, kes sa oled – lahke, intelligentne, oma aastatest targem, enesekindel, naljakas, iseseisev, loominguline ja kunstihuviline... Sa oled üks minu suurimaid kingitusi elus!» kirjutas Alba Instagramis Honori 14. sünnipäeva puhul augustis.

2011. aastal sündinud Haven üllatas piltidel punaste juustega. Alba on tütart kirjeldanud enesekindla, elava ja hullukesena. Hayes, pere noorim liige, sündis 2017. aasta aastavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles