Mees: mu naine on palgatõusu üle sillas, kuid ta ei tea, kust see raha tuleb... (1)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pärast OnlyFansiga liitumist hakkas mees veidi rohkem raha teenima ning tema kallim tundis selle üle puhast rõõmu. Naine eeldas, et lisaraha tuleb mehe päevatöö palgatõusust.

Üks mees paljastas, et teenib OnlyFansist salaja lisatulu, kuid tema tüdruksõber arvas, et raha tuleb tema päevatööst.

Kuna mehel hakkas rohkem raha sisse tulema, oletas tüdruksõber, et tõenäoliselt sai mees ametikõrgendust ning teenib seetõttu kopsakamat palka. Loomulikult tegi suurem sissetulek naisele suurt rõõmu ning ta ei hakanud raha päritolu kohta aru pärima.

Mehe sõnul ei tulnud suurem sissetulek tõepoolest sellest, et ta kauem kontoris istunud oleks. Selle asemel sai ta tuttavaks hoopis kaameraga ja kogus omale hunniku teda jumaldavaid fänne.

«Mu tüdruksõber on minu üle väga uhke, et olen viimase aasta jooksul suuremat palka teeninud. Tegelikult lõin ma omale OnlyFansi konto ja pakun enamjaolt sisu meessoost publikule. Mul läheb seal tõeliselt hästi,» kirjeldas mees.

Paljud inimesed toetasid meest kommentaarides, samas leidus ka neid, kes pahandasid, et miks ta oma tüdruksõbrale raha kohta tõde ei rääkinud. 

«Kuulge. Raha on raha – vahet pole, kust see tuleb,» õigustas üks kommenteerija. 

«Ma ei usu, et ta vihane oleks,» lisas teine.

«Palgatõus on palgatõus, ausalt...olgu õnnelik!» ütles kolmas inimene.

Hea lugeja, kas sinu arvates käitub mees õigesti, et ta naise selja taga täiskasvanutele mõeldud sisu toodab? Kirjuta oma arvamus kommentaaridesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles