JUHTUB IKKA Mees jättis oma naise kogemata džunglisse

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tai mees jättis oma naise kogemata džunglisse, kui paar öises pimeduses teeservas peatus, et oma ihuhädasid lahendada. 

55-aastane Buntom Chaimun ja tema naine Amnuay naasid puhkuselt autoga. Öösel peatas mees auto teeservas ja kadus puude vahele end kergendama. Naine küsis, kas nad ei võiks lähimasse bensiinijaama sõita, kuid mees ei jaksanud kauem häda kannatada. Tema äraoleku ajal järgis abikaasa eeskuju ka naine, kes läks samuti põõsaste vahele.

Vahepeal tuli abikaasa tagasi, istus rooli taha ja sõitis edasi. Ta märkas autos ebatavalist vaikust, kuid arvas, et küllap tema väsinud kaasa magab tagaistmel. Mees ei märganud, et naist polnud enam autos.

Kui Amnuay põõsaste vahelt välja astus, oli abikaasa autoga juba lahkunud. Ta pidi pimedas kõndima lähimasse linna, mis oli umbes 19 kilomeetri kaugusel. Pärast seda läks ta politseisse, et abikaasaga kuidagi ühendust võtta. Naise mobiiltelefon jäi auto tagaistmele kotti, mehe numbrit ta peast ei mäletanud, mistõttu õnnestus politseil Chaimuniga ühendust saada alles mitu tundi hiljem. Selleks ajaks jõudis mees sõita umbes 160 kilomeetrit ja jõudis Korati provintsi. Pärast politsei kõnet sõitis mees kohe tagasi oma naisele järele.

Naine ütles, et ta ei solvunud mehe peale ja andis talle andeks, kirjutab outkick.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles