VAATA VIDEOT ⟩ Armas mudilane teeb lumelauaga sõites silmad ette ka suurematele

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Väike Auni näitab oma oskuseid.
Väike Auni näitab oma oskuseid. Foto: Kuvatõmmis Iltalehti videost.

Iltalehti jagas armsat videot kaheaastasest tüdrukutirtsust Aunist, kes sõidab lumelauaga paremini kui nii mõnigi täiskasvanu. Video on võitnud sadade tuhandete inimeste südamed.

Pisikese Auni suusahobi sai alguse sellest, kui pere nelja-aastane sai endale lumelaua. Pärast seda, kui tüdruk nägi oma õdesid-vendi mäest alla laskmas, tahtis ka Auni liugu lasta.

«Siis läks nii, et meie Auni ei lasknud enam lauast lahti ja ta tahtis muudkui mäest alla lasta,» ütles tüdruku ema Annu.

Selgus, et Aunil on loomupärane anne, sest nii kui ta laua alla sai, oli tal suurepärane tasakaal. Annu nendib ka, et selles eas inimesed õpivad kiiresti selgeks mõne uue oskuse, mida nad teha tahavad.

Pereisa tegi Soomes Vesilahtis koduõuele kelgumäe, kuid sellest sai lumelauamägi. See on olnud Aunile heaks treeningmäeks ja nüüd on pere koos käinud ka suuremal nõlval lustimas.

Auni on tõeline badass, kes ei tunne hirmu ja pere sõnul meeldib talle väga lumi. teinekord kipub hoopis pigem pereema pesamuna pärast pisut muretsema.

Lisaks kaheaastasele Aunile kasvavad peres ka 4- ja 9-aastased lapsed. Suusatamine on pere hobi, mis meeldib kõigile.

Vaata videot Auni suurepärasest lumelauaoskusest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles