Skandaalne prints Andrew andis fännile kummalist nõu: võta ajaleht ja...

Naine
Copy
Foto: Reuters/ Scanpix

Prints Andrew andis Briti kuningapere iga-aastase jõulujalutuskäigu ajal Sandringhamis fännile veidrat nõu, kuidas võidelda külma vastu.

62-aastane Yorki hertsog üllatas rahvahulka oma osalemisega avalikul jalutuskäigul, kus Briti kuningapere tervitas pärast jõulupüha jumalateenistust fänne.

Ühel hetkel Andrew peatus ja küsis koos koeraga seisvalt naiselt: «Jalad külmetavad?»

Naine vastas: «Külmetavad.»

Seepeale teatas langenud prints: «Nipp on selles, et too ajaleht kaasa. Seisa ajalehe peal, sest nii sa isoleerid oma jalad külmast maapinnast.»

Hämmastunud koeraomanik ütles «aitäh», enne kui prints käsi taskusse pannes minema kõndis.

Üks pealtnägija rääkis hiljem ajakirjandusele: «Kogu see asi oli tõesti kummaline. Andrew peatus meie ees ja pomises kõige kummalisema nõuande enda soojana hoidmise kohta. Ma ei kujuta ette, et see naine hakkab tema teooriat lähiajal katsetama.»

Andrew ei täida enam kuninglikke kohustusi, sest kuninganna võttis ta tiitlid ära, kui aasta algul algatas naine nimega Virgina Giuffre tema vastu kohtuasja seksuaalse kuritarvitamise pärast. Andrew on vahepeal kohtuasja eraviisiliselt lahendanud, kirjutan news.com.au.

Jalutuskäigul olid veel 74-aastane kuningas Charles, 75-aastane Camilla, William (40) ja Kate (40) ning nende lapsed George (9), Charlotte (7) ja Louis (4).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles