KAVAL Endine Chaneli töötaja avaldas, mida petvad mehed oma abikaasadele kingivad

Naine
Copy
«Kui sa vaid teaks, et ma kinkisin oma armukesele sama asja!»
«Kui sa vaid teaks, et ma kinkisin oma armukesele sama asja!» Foto: Shutterstock

Endine Chaneli töötaja väidab, et meestel, kes oma naisi petavad, on ÜKS kindel jõulukingitus naisele – ja ka oma armukesele. Kunagine müügiassistent paljastas TikTokis, mis see on.

«Mul on väike paljastus, mida petvad mehed kingivad oma naistele ja armukestele. Töötasin Chanelis 19-aastaselt ja õppisin selle kiiresti ära,» ütles ta. «Mehed tulid ja ostsid oma naise lemmiktooteid ja lasid meil need ilusti pakkida. Mõned abikaasad ostsid aga kaks ühesugust lõhna ja lasid mõlemad ilusti ära pakkida.»

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

Ta selgitas, et põhjus, miks mehed ostsid sama lõhna, oli see, et nad ei tahtnud minna armukese juurest naise juurde, lõhnates teise naise järele. Ta lisas, et üks lõhn oli aga eriti populaarne petvate meeste seal. «See ei olnud kunagi Chanel No 5, sest selle ostsid nad oma emale. See ei olnud kunagi Chance. See oli alati Coco Mademoiselle.»

Ta lisas, et tema ja ta kolleegid taipasid üsna kiiresti, kes olid oma naisi petvad mehed. «Kui sa töötasid seal piisavalt kaua ja juba tundsid mehi, kes sinna tulid, siis sai sellest üsna kiiresti aru.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles