VIDEO ⟩ Soomukiga ringi sõitnud purjus jõuluvanad tekitasid väikelinnas tõelise kaose

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pubi otsivad jõuluvanad
Pubi otsivad jõuluvanad Foto: Video kuvatõmmis

Grupp jommis jõuluvanasid raputasid pisikeses Briti külas elanikud emotsionaalselt läbi, sest sõitsid perekeskses külas ringi vanaaegse soomustransportööriga.

Cornishi küla elanikud said šoki, kui avastasid, et tohutult suur sõjatehnikasõiduk on blokeerinud nende tänavad ning selle luugist lehvitavad napsised ja ülemeelikud jõuluvanad. Metallist metsaline oli oma mõõtudelt nii suur, et blokeeris külakese tänavad ning teised sõidukid ei pääsenud rohkete tuledega ehitud linnakeses sellest mööduma. 

Inimesed filmisid lõbusaid stseene, kuidas peohoos seltskond üritas oma sõjaväesõidukiga Angarracki kitsastel tänavatel liigelda. Väidetavalt otsisid punakuued mõnd pubi, et keelt kasta. 

Soomukijuhil joobetunnuseid ei esinenud, küll aga olid teised sõiduseltskonna liikmed varmad liikluskorraldajaga vaidlema. Korrakaitsja proovis neile viisakalt selgitada, et roomik ei saa kesklinna sõita, sest sinna on kohalike elanike autod pargitud. 

Devoni ja Cornwalli politsei kinnitas, et nad viibisid sündmuskohal, kuid kedagi vahi alla ei võetud.

Jõuluvanasid täis soomusveokit märgati eelmisel päeval ka teistes Cornwalli lääneosa linnades – St Ives'is, Helstonis ja Redruthis.

Lisa Charrd, kes filmis jõuluvanasid ja nende tanki St Ives'is, ütles: «Tankis oli punt jõuluvanasid, nad olid kõik väga sõbralikud ja täis jõulurõõmu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles