Kingid veel ostmata? Viimase minuti kingispikker, kui poed on juba ägedamatest asjadest tühjad

Naine
Copy
Kingituste soetamine ei pea olema ilmtingimata peavalu.
Kingituste soetamine ei pea olema ilmtingimata peavalu. Foto: Shutterstock

Kas oled avastanud end olukorrast, kus järgmisel päeval on jõulupidu, kuid lähedastele on veel kingid ostmata? Poodi jõudes käib seal suuremat sorti triangel ja alles on vaid jäägid? Vahest märkad kinkide puudumist nii hilja, et ainsana on avatud kodu juures asuv toidupood? Ei tasu muretseda, ka sellises olukorras on võimalik meeldejääv ja südamlik kingitus teha.

Pane kokku gurmeekorvike

Gurmeekorvike on suurepärane viimase minuti kingitus, sest korvikesi leidub poes igal ajal ning kallima hinnaklassi toiduaineid samuti. Teades oma sõpra või sõbrannat, saad koguda kokku erinevad maitsed, mida ta enim hindab, kuid argipäevasele toidulauale võibolla ei soeta. Kui tegu on gurmaaniga, võid haarata näiteks murakamoosi ja delikatessjuustu, kui ökosõbraga, siis orgaanilise tee ja tatrajahust küpsised. Ka kõikvõimalikud kvaliteetsed toiduõlid ja -kastmed ning toorkakaost valmistatud šokolaadid sobivad sellisesse korvikesse imehästi.

Eeterlikud õlid ja aroomiteraapia lamp

Kiire elu juures ei pruugi eeterlike õlide soetamine meeles püsida, kuid kingikotist leides rõõmustavad need paljusid naisi. Kõik eeterlikud õlid on põletikuvastase ja antiseptilise toimega, mõjuvad positiivselt närvisüsteemile ning hoiavad naha ja juuksed ilusana. Siinkohal tuleks jälgida, et tegu oleks loodusliku, mitte sünteetilise õliga.

Näo- ja/või kehahoolduskomplekt

Mitmed ilu- ja nahahoolduspoed paiskavad jõulude saabudes müüki kinkekomplektid, mis sobivad pea igaühele. Näiteks kui teete töö juures loosipakke ja said kolleegi, kellest ei tea suurt midagi, kulub kvaliteetne näohooldustoodete komplekt ikka marjaks ära. Sellest veelgi universaalsem on kehahooldustoodete komplekt, sest ei leidu inimest, kes ei kasutaks dušigeeli või niisutavat kreemi. Jõulupakkides on need tooted sageli ka mõnusa jõuluse lõhnaga.

Kingikotti sobivad suurepäraselt näiteks ka vein, akupank, soe pleed, kootud sall ja kindad, teekomplekt ning lõhnaküünal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles