ENNE JA PÄRAST Naine käis varbaid lühemaks opereerimas

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ameerika sisulooja Athena käis eelmisel kuul varbalühenduslõikusel – nimelt kannatas ta enesekindlus pikkade ja kõverate varvaste pärast. Nüüd aga narritakse teda halastamatult TikTokis, sest osa jälgijaid leiab, et tal on Gremlini jalad.

«Varbad olid minu jaoks suur ebakindlus, eriti kui ma kandsin kontskingi,» selgitas Athena. «See ei olnud armas, nii et ma leidsin lahenduse ja võtsin riski.» Novembris käis ta operatsioonil, mis läks edukalt. Lõikusest taastumine võib võtta kuni kuus nädalat.

@goddessatheenaa Toe shortening surgery: 2 week update @jawspodiatry 🦶❤️ #cosmeticsurgery #alliwantforchristmas #toeshorteningsurgery #podiatry #podiatryconsult #recovery #recommendations #footwork #nails #selfimprovement #selfesteemboost ♬ original sound - thee Purple Room

Kriitikud kommentaarides aga ei halastanud:

«Nüüd on sul Gremlini jalad.»

«Su varbad nägid enne paremad välja. Need tasakaalustasid su laiu jalgu. Nüüd oleksid sul nagu koopainimeste jalad.»

Athena seisab kindlalt enda eest ja ütleb, et protseduur on parim asi, mida ta eales teinud on. Õnneks leidub tal ka toetajaid:

«Kui sa oled rahul tulemusega, siis see on kõik, mis loeb.»

«Need näevad suurepärased välja! Ma ei saa aru, miks inimesed neid vihkavad.»

@goddessatheenaa Replying to @lissette.3 If common sense was common then y’all know my feet are okly getting better from here 🦶💋❤️ #tiktok #HolidayOREOke #HolidayOREOke #viral #trending #fyp #fashiontiktok #footsurgery #tiktokmemes #toeshorteningsurgery #cosmeticsurgery #toeshortening #cosmeticsurgery #miami #transformation ♬ My Happy Song - Super Simple Songs

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles