Sisulooja Ariana Ruiz kasvas perekonnas, mida võiks nimetada igati normaalseks. Vanemad sundisid lapsi pingutama ja püüdlema eesmärkide poole. Ariana alustas viieaastaselt korvpalliga, mida harjutas nädalavahetustel koos isaga. Tema vanemad õed-vennad olid veidi mässumeelsed, nii et noorimana oli tal suur surve. Ta sai alati väga häid hindeid ning andis igas asjas endast parima.

Ta oli 11-aastane, kui esimest korda narkootikume proovis. «Olin terve elu mõelnud, et ära tee midagi halba, ära tee midagi valesti,» avaldas ta. «Kuni kogesin seksuaalset kuritarvitamist. Isegi nii noorena tundsin, et see oli vale, kuid ma ei rääkinud sellest kellelegi. Pärast seda mu mõtteviis muutus – hakkasin arvama, et äkki on okei teha halbu asju.»

Ruiz hakkas koos 16-aastase naabriga marihuaanat suitsetama. «Tundsin kergendust – kogu see kurbus, viha ja raev, mida ma endas hoidsin, kadus, kui olin pilves.» Väliselt oli tol hetkel kõik korras, sest hinded olid head ja väliselt säilitas ta hea lapse kuvandi.

Kommentaarid
Copy