VAHVA! Kuningas Charlesile meeldib jõuluajal nalja visata

Naine
Copy
Foto: AFP / Scanpix

Kuninganna Elizabeth II oli kuulus kuiva briti huumori poolest. Tema jälgedes kõndival kuningas Charlesil pole samuti naljasoolikas umbes. Tema kohta on öeldud, et ta huumorimeel on «salvavalt eneseirooniline». See huumor kumab läbi ka jõulukingitusi tehes.

Endine kuninglik ülemteener Grant Harrold avaldas, et toonasel printsil oli jõulude ajal kombeks jätta töötajatele ettearvamatuid kingitusi. «Kõigil töötajatel olid lahtrid, kuhu neile posti jäeti. Kuningas Charlesil oli kombeks jõulude ajal jätta sinna naljakaid väikseid asju. Ükskord jättis ta sinna lõhekonservi ja teinekord oli seal lipsuga kokku seotud soola- ja pipratops. See näitab, et kuningal on ka naljakas ja praktiline külg.»

Lõbusate ja ootamatute kingituste tegemine on traditsiooniks ka kuningliku pere liikmete vahel. «Mulle on öeldud, et nad teevad lõbusaid kingitusi, sest mida sa annad inimesele, kellel on kõik olemas?» ütles Harrold. Lõbusad kingitused avatakse jõululaupäeval, tõsisemad esimesel jõulupühal. Näiteks kuninganna sai ükskord jõuludeks laulva kala Big Mouth Billy Bassi, kuid avalikkusele pole teada, kes selle kinkis, kirjutab thelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles