Jaagup Kreem: kinkige lähedastele jõulude puhul ilusaid emotsioone

Raadio Elmar
Copy
Foto: Konstantin Sednev

Jaagup Kreem rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis Terminaatori uhiuuest kolmikplaadist, mis ilmus eestlaste poolt armastatud Kullafondi sarja raames. Bändil on käsil kiire aasta lõpp, täis juubeli tähistamist ning põnevaid kontserte. 

«On kiired ajad ja olnud täiesti hullumeelne periood. Juubeliaasta ja seetõttu väga tiheda graafikuga. Kuidagi on nii, et aastaga on see esinemiste lumepall aina kasvanud. Aasta alguses oli veel keeruline lavale tulla, sest kontserte korraldada ei lubatud...kehtisid ju erinevad piirangud. Kuid aprilli alguses leevendati olukorda ning sama kuu lõpus oli meil juba uhke juubelikontsert Saku Suurhallis, mõistagi väga oluline verstapost meie jaoks,» avaldas Jaagup Kreem raadio Elmar hommikuprogrammis. 

Ka tänavune suveperiood oli Terminaatoril erakordselt aktiivne. «Suvi läbi tegime nii, et oli tehtud! Kui aga päris aus olla, siiamaani on see tempo hullumeelne,» tunnistas muusik. 

«Kõigele lisaks avaldasime koos Hitivabrikuga Eesti Kullafondi sarja raames Terminaatori kogumiku. Kes veel ei tea, siis Kullafond on andud välja mitukümmend erinevat kogumikku. Nüüd siis aeg meie käes. Pidime valima kolm plaadi täit lugusid ja küll seda oli raske teha,» sõnas Kreem. 

Kreem lisas, et plaadi välja andmise juures valiti välja 51 Terminaatori hittlugu. «Tegin seda laulude valikut kaks nädalat. Ühe plaadi peal on ballaadid. Teise plaadi peal A-klassi hitid ja küttelood. Kolmandal plaadil on täiesti meie enda valik, kõige südamelähedasemad lood. Väga palju olulisi lugusid jäi muidugi välja...kunagi tuleb teha midagi veel. Kuid tore on see, et sellised kogumikud aitavad teatud ajaetapile joone alla tõmmata,» lausus ta.

«Rääkides aga hittlugudest kui sellistest, siis olen ajapikku aru saanud, et mida kiiremini ja valutumalt tuleb tekst, seda parem on ka see lugu. Mõnda laulu kirjutad mitu aastat ja ikka pole lõpuks päris rahul. Kui aga ühe korraga ja robinal tuleb lugu ära, siis saad juba aru...ta lihtsalt tahab tulla sinu juurde,» lisas laulja.

Terminaatori traditsiooniline aastalõpu kontsert toimub Tartus, 30. detsembril ERM'is. «See on kava, kus kaasa löövad Tiit Kikas, Dagmar Oja ja Kaire Vilgats. Kellel veel sõpradele jõulukink tegemata, minge internetti ja ostke. Kontserdipileteid on palju mõistlikum kinkida kui pesukapsleid, aknapesuvedelikke või kraabitsaid. Kontserdipilet teeb rõõmu nii vanematele, sõpradele kui lastele - kinkige emotsioone, emotsioone ja veelkord emotsioone,» avaldas Jaagup Kreem raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Kuula intervjuud SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles