VIDEO ⟩ Rihanna näitas esimest korda imearmsat pisipoega

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Rihanna ja A$AP Rocky tervitasid esiklast tänavu mais. Värsked lapsevanemad jäid toona last puudutavatel teemadel salapäraseks ning fännid ei teadnud isegi lapse sugu. Nüüd jagas naine pisipojast esimest TikToki videot.

Armastatud lauljatar jagas laupäeval 45-sekundilist videot humoorika pildiallkirjaga "häkitud". Kuigi staarpaar pole oma lapse kohta pea üldse infot avaldanud, on teada, et ta sündis 13. mail. Videos mängib Rihanna oma seitsmekuuse pojaga autos.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Paar kinnitas kuulujutud lapseootuse kohta 2022. aasta jaanuaris, kui avaldas New Yorkis Harlemis tehtud sünnitusfotod. Rihanna ja A$AP Rocky, kes on pikaajalised sõbrad, avalikustasid oma suhte 2021. aasta mais intervjuus GQ-le. A$AP Rocky nimetas Rihannat oma eluarmastuseks ja leediks.

Rihanna on korduvalt rääkinud oma soovist lapsi saada, sealhulgas 2020. aasta intervjuus Briti Vogue'ile. Naine sõnas toona, et tahab järgmise kümne aasta jooksul kolme või nelja last. Kui Rihanna poeg oli pooleaastane, avaldas ta, et tema lemmikosa emaduse juures on veeta hommikud oma lapsega. «Te peaksite hommikuti tema pisikest unist nägu nägema! Näha beebit, kes on just ärganud ja veidi ehmunud, on nii armas. Ta üritab alati aru saada, kuhu ta sattunud on. See on mu lemmikosa päevast.»

Ehkki Rihanna varjas alguses oma rasedust, ei hoidnud ta raseduse teises pooles end tagasi ning hakkas postitama ilmselt ühtesid kauneimaid lapseootuspilte, mida Hollywoodis on nähtud. Samuti ei seadnud lauljatar endale piire ning kandis, mida hing ihkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles